GRILLROOM ANATOLIA STADSKANAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Anatolia Stadskanaal. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 22:48 Top
25 apr 2024 om 10:36 Anatolia is gewoon goed broodje was misschien wat taai / sompig maar dat is normaal omdat het bezorgt word... eten was prima
6 apr 2024 om 7:15 Om 4 uur besteld, zou om 5over5 geleverd worden. Dat werd half6. Van dat extra vlees was ook weinig te zien. Was voor mij lang geleden dat ik thuisbezorgd gebruikt had (moest app opnieuw installeren), nu snap ik gelijk weer waarom!
4 mrt 2024 om 20:59 Bestelde broodje shoarma met kaas maar helaas geen kaas en ook t broodje schijnt vergeten te zijn...zou iets meer zorgvuldigheid bij een bestelling op prijs stellen...daarintegen was de shoarma prima en de twee kapsalons ook goed
3 mrt 2024 om 19:18 Zoals altijd super!
4 feb 2024 om 20:10 Bezorger was niet heel veel te laat. Wel platgeslagen en zompige broodjes. Koude fles wijn tussen de warme/lauwe broodjes. Wijn was geen 10% maar 7,5% en je betaalt de hoofdprijs. Je komt zo wel snel aan het minimale bestelbedrag
27 jan 2024 om 10:59 de app gaf aan 65-90 minuten maar de bestelling was er binnen 30 min eten was goed, ruim voldoende en sla was vers... qua eten zeker een aanrader, de prijs van 43 euro voor 2 shoarmaschoteltjes vind ik wel vrij prijzig vandaar dat we hier niet vaker
22 jan 2024 om 9:30 Shoarma besteld voor 4 personene, maar de bakjes sla erbij waren alle 4 bedorven. Absoluut niet meer te consumeren.
4 dec 2023 om 23:23 Het eten was lekker
4 dec 2023 om 23:03 Het eten was lauw een beetje jammer. Koop hier niks weer
23 okt 2023 om 22:19 De kip zat te veel vocht bij. Zwemkip
22 aug 2023 om 5:53 Shoarma was 10, 20 Jaar geleden véééél lekkerder !, En óók véél goedkoper ! Veel minder lekker én veel minder hoeveelheid kost nogal wat tegenwoordig...