GRILLROOM ANATOLIA STADSKANAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Anatolia Stadskanaal. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2024 om 20:10 Bezorger was niet heel veel te laat. Wel platgeslagen en zompige broodjes. Koude fles wijn tussen de warme/lauwe broodjes. Wijn was geen 10% maar 7,5% en je betaalt de hoofdprijs. Je komt zo wel snel aan het minimale bestelbedrag
27 jan 2024 om 10:59 de app gaf aan 65-90 minuten maar de bestelling was er binnen 30 min eten was goed, ruim voldoende en sla was vers... qua eten zeker een aanrader, de prijs van 43 euro voor 2 shoarmaschoteltjes vind ik wel vrij prijzig vandaar dat we hier niet vaker
22 jan 2024 om 9:30 Shoarma besteld voor 4 personene, maar de bakjes sla erbij waren alle 4 bedorven. Absoluut niet meer te consumeren.
4 dec 2023 om 23:23 Het eten was lekker
4 dec 2023 om 23:03 Het eten was lauw een beetje jammer. Koop hier niks weer
23 okt 2023 om 22:19 De kip zat te veel vocht bij. Zwemkip
22 aug 2023 om 5:53 Shoarma was 10, 20 Jaar geleden véééél lekkerder !, En óók véél goedkoper ! Veel minder lekker én veel minder hoeveelheid kost nogal wat tegenwoordig...
17 jul 2023 om 19:25 De shoarma was veel te zout
14 jun 2023 om 23:23 Lekker eten en een lieve bezorgster
4 jun 2023 om 23:35 Eten was lekker en ruim voldoende. Bezorging van 25 minuten later dan aangegeven
3 jun 2023 om 20:04 Presentatie van mijn schotel was echt super….zag er zeer uitnodigt en smaakte super lekker. Hoge kwaliteit. Aanrader.
14 mei 2023 om 20:14 Het eten was super! We gaan hier zeker vaker bestellen!